Těhotná Patricie Pagáčová: Nemám potřebu a nevidím důvod těhotenství nějak sdílet na sociálních sítích

7. dubna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Patricie Pagáčová. (Foto: ČTK)

Oblíbená herečka Patricie Pagáčová v únoru oznámila, že čeká miminko se svým manželem Tiborem Pagáčem. Prožívá tak jedno z nekrásnějších životních období. Těhotenství na sociálních sítích ale moc nesdílí. V rozhovoru pro server eXtra.cz prozradila, že to s miminkem na sítích nechce přehánět a tyto kouzelné chvíle si chce užít raději sama s partnerem.

Těhotenství si Patricie Pagáčová užívá, nemá ale potřebu zahlcovat internet svým rostoucím bříškem. Upřímně nemám potřebu těhotenství nějak sdílet na sociálních sítítch. Nějak k tomu nevidím důvod, uvedla pro eXtra.cz nastávající maminka.

Jedinou výjimku herečka udělala pro dvě profesionální focení, které bere jako originální vzpomínku na “pupík”. S fanoušky jsem se ráda podělila. Ale jinak nepovažuji těhotenství za součást mého veřejného života, a proto mi přijde zbytečné o něm mluvit nebo si fotit a natáčet břicho a strkat ho lidem pod nos na sociální sítě, dodala Patricie pro server.

View this post on Instagram

A post shared by Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova)

Také uvedla, že proti takovým fotkám ona sama nic nemá. Každý ať si dává na svůj Instagram, co uzná za vhodné, řekla. Zda miminko po porodu ukáže fanouškům zatím ještě neví. Nechci tvrdit, že určitě ne nebo naopak, protože opravdu nevím, jak to budu cítit. Ale vzhledem k tomu, jak (ne)sdílím těhotenství, si myslím, že ani s miminkem to nebudu přehánět, uvedla pro eXtra.cz Pagáčová.

Celebrity - další články

Doporučujeme