Tereza Brodská se stala novopečenou babičkou! Jejímu synovi Samuelovi se narodila dcera

1. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Tereza Brodská. (Foto: ČTK)

Radostnou novinu na sociálních sítích oznámila herečka Tereza Brodská (52). Ve dvaapadesáti letech se stala babičkou. Její jediný syn Samuel (25) se raduje z dcery, kterou mu na svět přivedla jeho partnerka Luisa. Na Instagramu poděkovala také porodníkovi, kterého měla snacha stejného, jako kdysi samotná herečka.

Tereza Brodská zažívá šťastné životní období. Syn Samuel se snachou Luisou se stali novopečenými rodiči. Páru se narodila holčička. Zajímavostí je, že holčičku na svět přivedl stejný porodník, který rodil i jejího tatínka.

Prof. Mudr. Antonín Pařízek, CSc!!! Milý Tondo, děkuji, že jsi nám pomohl přivést na svět nového člena rodiny!!! Děkuji za péči, trpělivost, obrovskou profesionalitu a za to, že tě máme už tolik let za kamaráda! Byl jsi před mnoha lety i u mého porodu a doufám, že budeš naším rodinným porodníkem i do budoucna! Jsi prostě nejlepší,” napsala Tereza Brodská na Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Brodska oficiální (@brodskatereza)

O těhotenství snachy mlčela rodina až do porodu. Všem bych chtěla poděkovat, že stejně jako já to vydrželi devět měsíců mlčet a ani nic nenaznačit. Pro mě to bylo opravdu peklo, protože já se na roli babičky dlouho těšila, a když to přišlo, tak jsem musela mlčet. Už dávno jsem chtěla být babička. Chci, aby mě všichni oslovovali babi,” řekla deníku Blesk Brodská.

Bohužel jméno vnučky zatím není známo. Máme to nejkrásnější a nejmilejší miminko, ale vzhledem ke své rodině, která nechce, abych byla konkrétnější, nemohu víc říct. A já to respektuji. Ale jsem strašně šťastná a pyšná babička,” dodala pro deník.

Celebrity - další články

Doporučujeme