FOTO: Týnuš Třešničková (23) poprvé od nehody ukázala ruce. Nevzdávám se, vzkazuje

21. března 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / tresnickova

Youtuberka a influencerka Týnuš Třešničková (23) se se svými popáleninami zotavuje již řadu měsíců, teprve nyní však svým početným fanouškům odhalila, jak po nehodě vypadají její ruce. "Původně jsem si ji chtěla nechat pro sebe, ale co, takhle teď prostě vypadají," napsala k fotografii na sociálních sítích.

Nehoda slavné youtuberky zajímala její početnou fanouškovskou základnu už od chvíle, kdy se o ní dozvěděla veřejnost. Mladá žena si však podrobnosti o svém stavu dlouho nechávala pro sebe a svým podporovatelům jen vzkazovala, že se nadále snaží myslet pozitivně.

Ve středu večer však poprvé prolomila fotografické embargo a zveřejnila dva snímky, které bez příkras zachycují její aktuální stav. Na jedné z nich je obklopená profesionálním týmem, který se podílí na její léčbě, a na druhé ukazuje ruce v póze znázorňující srdíčko.

“Holky, které jsou mi už 6 měsíců obrovskou oporou. Obdivuji jejich ochotu a pozitivní energii v každé situaci. I když jsem někdy protivná, vždycky se mi snaží pomoct a zlepšit mi náladu. Po pravé ruce je má fyzioterapeutka Irem, která se mnou tráví téměř každý den několik hodin,” napsala Třešničková ke společné fotografii.

“To díky ní jsem mobilní a můžu se téměř bez problémů hýbat. Byla tu pro mě od doby, kdy jsem pořádně neohnula některé prsty, nebo v žádném případě nezvedla ruce nad hlavu, vyjádřila svou vděčnost.

View this post on Instagram

#girlpower ✌?Holky, které jsou mi už 6 měsíců obrovskou oporou. Obdivuji jejich ochotu a pozitivní energii v každé situaci. Ikdyž jsem někdy protivná, vždycky se mi snaží pomoct a zlepšit mi náladu. Po pravé ruce je má fyzioterapeutka Irem, která se mnou tráví téměř každý den několik hodin. To díky ní jsem mobilní a můžu se téměř bez problémů hýbat. Byla tu pro mě od doby, kdy jsem pořádně neohnula některé prsty, nebo v žádném případě nezvedla ruce nad hlavu. No a mrkejte na druhou fotku??‍♀️ Původně jsem si ji chtěla nechat pro sebe, ale co, takhle teď prostě vypadají moje ruce. Život mi často hází klacky pod nohy a já se ani tentokrát nevzdávám. Jsem v péči skvělých doktorů, s kterými pracujeme na zahojení veškerých ran, abych se v co nejlepším stavu mohla vrátit domů. Je náročné, být tak dlouho a daleko od svých blízkých, ale aspoň tu mám takovou moji druhou rodinku❤️

A post shared by Týnuš Třešničková (@tresnickova) on

“No a mrkejte na druhou fotku. Původně jsem si ji chtěla nechat pro sebe, ale co, takhle teď prostě vypadají moje ruce. Život mi často hází klacky pod nohy a já se ani tentokrát nevzdávám. Jsem v péči skvělých doktorů, s kterými pracujeme na zahojení veškerých ran, abych se v co nejlepším stavu mohla vrátit domů. Je náročné být tak dlouho a daleko od svých blízkých, ale aspoň tu mám takovou moji druhou rodinku,” podělila se zcela otevřeně Třešničková.

Youtuberka a influencerka na síti pohovořila o tom, jak moc se jí změnil život, již v listopadu. Tehdy sdílela poslední fotografie, které se svým partnerem nafotila před nehodou. “Neskutečné, jak se život do pár vteřin může změnit. Já jsem ale pozitivní člověk a vždy se na všem snažím zaměřit na to kladné. Třeba že je vás tu díky tomu asi o 40 tisíc navíc,” pochvalovala si.

“Ale co je nejhlavnější, člověk si urovná priority a začne si vážit věcí, které dosud byly samozřejmostí. Od prvního dne se nejvíc těším na svojí postel. A až se probudím vedle svýho dokonalýho přítele, který mi je tou největší oporou. Jo a taky až konečně budu moct být víc aktivní tady, už mi všichni chybíte. Tak mi držte palce, ať je to co nejdřív,” poprosila tehdy fanoušky.

View this post on Instagram

Poslední fotky, které jsme s přítelem fotili jen pár hodin před tím vším. Neskutečné, jak se život do pár vteřin může změnit. Já jsem ale pozitivní člověk a vždy se na všem snažím zaměřit na to kladné. Třeba že je vás tu díky tomu asi o 40tisíc navíc, takže welcome??‍♀️ S dnešním algoritmem instagramu bych to sbírala pěkně dlouho? Ale co je nejhlavnější, člověk si urovná priority a začne si vážit věcí, které dosud byly samozřejmostí. Od prvního dne se nejvíc těšim na svojí postel? A až se probudím vedle svýho dokonalýho přítele, který mi je tou největší oporou❤️ Jo a taky až konečně budu moct být víc aktivní tady, už mi všichni chybíte? Tak mi držte palce, ať je to co nejdřív☺️

A post shared by Týnuš Třešničková (@tresnickova) on

Týnuš Třešničková je v Turecku již od konce září. Tehdy do země se svým přítelem Viktorem Hajíčkem přiletěla na dovolenou, ve vyhlášené restauraci ji však postihla vážná nehoda. Během ohnivé show, která se místním barmanům vymkla z rukou, totiž plameny ošlehaly některé z hostů a mezi nimi právě krásnou Česku. Popáleniny utrpěl i její partner, ten už je však zpátky v České republice. Stav české youtuberky se sice postupně zlepšuje, stále však setrvává v péči lékařů.

Celebrity - další články

Doporučujeme