VIDEO: Youtuberka Týnuš Třešničková utrpěla těžké popáleniny v turecké restauraci

29. září 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Kristýna Třešňáková známá jako Týnuš Třešničková na Youtube si vyjela se svým přítelem na dovolenou do Turecka. To ještě netušila, že vysněný odpočinek se rychle změní v horor. Během návštěvy slavné restaurace totiž oba utrpěli popáleniny, když se kuchaři vymkla ohňová show z kontroly.

Jak je vidět na pořízených amatérských záběrech, kuchaři polévají bar alkoholem, který pak zapalují. Ačkoliv je tento efekt působivá, rychle se změní v tragédii, kdy plameny vyšlehnou mimo určenou oblast.

„Událo se to minulou noc. Ihned po nehodě nás převezli do nemocnice. Já mám popáleniny, ale moje přítelkyně Kristýna Třešňáková je v mnohem horším stavu, než já. Byla to noční můra a stále se to děje,“ uvedl pro místní média pražský podnikatel Hajíček.

Právě on si z večera odnesl popáleniny na obličeji i těle. Česká Youtuberka je na tom však prý podstatně hůř. Podle britského webu MailOnline jsou zraněni čtyři turisté a české návštěvnici podle tohoto zdroje chytly šaty. Plameny byl zahlcen i její přítel, ale ten později řekl, že má sice několik popálenin, ale že jeho přítelkyně je na tom mnohem hůř.

Dalšími zraněnými jsou podle britského zdroje turisté z Řecka a Ukrajiny a lehká zranění utrpěli i dva pracovníci baru. Incident vyšetřuje policie, která vyslechla dva zaměstnance, kteří se představení zúčastnili.

“Během programu explodovala část hořlavé směsi, která potřísnila české občany, a ti začali hořet. Bez pomoci zaměstnanců či přihlížejících se jim nakonec podařilo uhasit se navzájem,” uvedlo ministerstvo. S popáleninami obličeje, rukou a hrudníku byli odvezeni do nemocnice, kam kvůli vážnosti situace přijeli český konzul s asistentkou, kteří zajistili převoz do nemocnice s lepší péčí.

Podle informací ministerstva má muž popáleniny na 15 procentech těla, žena na 35 procentech. U obou se jedná o popáleniny druhého stupně, u ženy pak s hlubokým zásahem do struktury kůže. “Dle vyjádření lékařů budou oba čeští občané muset v nemocnici zůstat nejméně do 1. října, kdy bude stanoven další postup po dohodě se všemi zainteresovanými,” uvedl Robert Řehák z tiskového odboru českého ministerstva zahraničních věcí.

Zda tento incident ohrozí její internetovou kariéru, o tom se zatím jen spekuluje. My přejeme Týnuš i jejímu příteli hlavně brzké zotavení!

Celebrity - další články

Doporučujeme