Úžasná proměna Nelly Furtado! Ze sympatické maminy opět královnou pódia

23. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Nelly Furtado (Zdroj: Profimedia)

Kanadskou zpěvačku Nelly Furtado není třeba představovat. Její první singl I’m like a bird ji vynesl na přední příčky hitparád po celém světě a pozdější tvorba úspěch zmnohonásobila. Jenže pak přišel zlom.

Zpěvačka se v roce 2017 po osmi letech rozvedla s Demacio Castellonem. Za dobu jejich manželství se od hudby odklonila, ostříhala se, přibrala na váze a z jedné z nejvíce přitažlivých zpěvaček na světě, se stala sympatická žena v domácnosti. Když se po rozvodu opět vrátila k hudbě, první vystoupení byla velmi emotivní. Nelly se několikrát na pódiu rozbrečela, fanoušci ji nepoznávali a nové album The Ride se bohužel netěšilo úspěchu jako její předešlé hudební počiny.

O Nelly se v té době psalo jako o neúspěšné zpěvačce, která už má to nejlepší za sebou a její kariéra zkrátka vyhasla. Jenže od té doby uběhlo pár let a Furtado se na scénu vrátila přímo hvězdně a ještě u toho všem vyrazila dech, jak úžasně vypadala. „Mohla bych lhát, že mi bylo jedno, co o mé postavě lidi psali, ale popravdě se mě to dotýkalo,“ svěřila se zpěvačka. Ta nedávno nafotila kampaň na spodní prádlo pro značku Kim Kardashian a nutno dodat, že jí to ohromně slušelo.

Nelly Furtado (Zdroj: Profimedia)

Nejhlavnější otázkou však zůstává, zda se zpěvačka chystá vydat nové album. Je to pár měsíců, co se navrátila k úspěšné sestavě – Timbaland, Timberlake a vydala s nimi po sedmnácti letech další hudební pecku názvu Keep Going Up. Zpěvačka před měsícem potvrdila, že se můžeme těšit na nové album a podle informací se Nelly vrací v plném nasazení a to i žánrově.

Celebrity - další články

Doporučujeme