Václav Noid Bárta si krásnou Elišku vezme už na podzim

4. května 2022·Celebrity·Redakce

Václav Noid Bárta, Eliška Grabcová (Foto: Profimedia)

Hudební skladatel a zpěvák Václav Noid Bárta do toho letos v září praští. Za manželku si vezme svou dlouholetou partnerku, tanečnici Elišku Grabcovou, která mu nedávno porodila dceru Aničku. S informací přišel deník Blesk.

Podle deníku Blesk se má veselka odehrát v hotelu na pomezí jižních Čech a Vysočiny. Noid tam s přítelkyní podle hotelového zdroje přespal a hned si objednal svatbu. Již v minulosti se skladatel zmínil, že se bude jednat o malinký obřad v rodinném kruhu.

View this post on Instagram

A post shared by Eliska Grabcova (@eliskagrabcova)

S Eliškou už mají dvě dcery EliškuAničku, a tak není divu, že chtějí snoubenci konečně svůj vztah zpečetit před oltářem. Největší radost má tatínek Václav Noid Bárta starší. Já jsem měl taky tři manžeky,” uvedl s úsměvem Blesku.

View this post on Instagram

A post shared by Eliska Grabcova (@eliskagrabcova)

Nejprve měl Bárta za manželku zlatou slavici Lucii Bílou. Manželství jim vydrželo ale jen dva roky. Potom pojal za ženu modelku Gábinu Dvořákovou, se kterou má dceru Terezu. Bohužel, po čtyřech letech se rozvedli. Tak držíme palce, aby to do třetice všeho dobrého Vaškovi s krásnou Eliškou vyšlo!

Celebrity - další články

Doporučujeme