Veronika Žilková oslavila své 62. narozeniny v Barbie stylu. Stejně jako její vnučka

17. října 2023·Celebrity·Redakce

Veronika Žilková (Foto: Profimedia)

V téhle rodině teda ví, jak správně oslavit narozeniny. Nejprve si svůj velký den užila malá vnučka Veroniky Žilkové Mia, po ní následovala party snů dcery Korduly a nyní si své 62. narozeniny pořádně užila i sama Veronika. A stejně jako malá Mia, i ona ji měla ve stylu Barbie. Pořádně se vyparádila a s dcerou Agátou šly na film Barbie do kina.

Herečka Veronika Žilková se na své narozeniny vrátila do holčičích let. S dcerou Agátou Hanychovou vyrazily do kina na film Barbie. A taky se na něj řádně vybavily.

Oslavenkyně se oblékla do růžové, do vlasů si dala velkou růžovou mašli a růžovou kabelku si půjčila od své vnučky. Agáta si vzala jen růžovou bundu s nápisem Barbie. “Mami, jsi odvážná. Já mám jen růžovou bundu, a i tak si připadám trapně,” okomentovala to ve videu na instagramovém profilu Veroniky.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Zilkova 😂 (@veronikazilkovazilkova)

Přestože měla Veronika dojem, že panenky Barbie vznikly přibližně v době, kdy se jí Agáta narodila, po zhlédnutí filmu byla hned chytřejší. Přišla na to, že tato ikonická panenka je o dva roky starší než ona sama. “Barbie, celým jménem Barbara Millicent Roberts, je světově nejznámější a nejprodávanější panenka, poprvé představená na American International Toy Fair 9. března 1959,” napsala k jedné z fotek svého outfiu.

Po kině ji doma čekal sám Ken. Její syn Vincent oblékl na máminu počest bundu s nápisem Ken a předal narozeninové dárky. Všechno nejlepší!

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Zilkova 😂 (@veronikazilkovazilkova)

Celebrity - další články

Doporučujeme