Vrátí se Meryl Streep do Mamma Mii 3? Herečka má skvělý nápad pro svou postavu Donny

19. září 2023·Celebrity·Redakce

Mamma Mia (Zdroj: Profimedia)

Meryl Streep jako Donna uchvátila diváky v prvním dílu Mamma Mii. V pokračování se objevila jen na několik scén. A ti, kdo doufali, že by se herečka mohla vrátit do trojky, by mohli mít štěstí. Informaci uvedl magazín Vogue.

Meryl Streep má prý úžasný nápad pro svou postavu Donny. Herečka se nyní pro magazín Vogue svěřila, jak by se do natáčení romantické komedie chtěla vrátit. „Před natáčením si musím nechat vyšetřit koleno, ale jinak jsem připravená na cokoliv,” svěřila se hollywoodská hvězda.

Řekla jsem producentce Judy Craymer, že jestli dokáže přijít na způsob, jak vrátit Donnu, jsem pro. Nebo by to mohlo být jako jedné z těch telenovel, kdy se Donna vrátí a zjistí se, že ten, kdo zemřel, bylo její dvojče,” vtipkuje herečka. Právě ve druhém díle se diváci dozvěděli, že Donna tragicky zemřela a její dcera Sophie (Amanda Seyfried) nyní provozuje její řecký hotel.

I když ve druhém díle Streep prakticky nebyla, diváci si i tak mohli vychutnat několik scén s ní. „Meryl byla hodně naštvaná, že ve dvojce nebyla. Chápala, kam příběh směřuje, ale pamatuji si, že řekla: ´Nechtěla jsem být mrtvá,´” vzpomínal herec Dominic Cooper, představitel Skye. Producentka Judy Craymer prý vždycky chtěla, aby Mamma Mia byla trilogie a tomuto nápadu je otevřeno i studio Universal Pictures.

Celebrity - další články

Doporučujeme