Všude na světě se vzdychá stejně! Pašeračka Tereza se rozpovídala o kariéře společnice

14. března 2023·Celebrity·Redakce

Tereza Hlůšková. (Foto: se souhlasem T. Hlůšková/ČTK)

Terezu H. znají Češi jako Pašeračku Terezu, která si odseděla několik let v pákistánském vězení za pašování drog. Není žádným tajemstvím, že předtím se živila jako společnice. A právě o této profesi se rozpovídala ve videu na HeroHoero, kde se veřejnosti svěřuje se svým životním příběhem.

Tereza H. strávila 4 roky v drsném pákistánském vězení poté, co ji v roce 2018 načapali na tamním letišti s devíti kily heroinu v zavazadle. Domů se po různých obstrukcích dostala v dubnu 2022. Patrně celý svůj dosavadní život přehodnotila.

Po návratu si našla práci a jistě byla ráda, že je zase doma. Na svých sociálních sítích se sledujícím svěřuje s trpkostmi svého předešlého života. Před tím, než se z ní stala pašeračka, živila se jako profesionální společnice. K této profesi se dostala přes svého kamaráda, který jí nabízel focení aktů.

“Kamarád mi pak sdělil, že ti muži, kteří budou u focení přítomní, po mně asi ještě něco budou chtít. A o uklízení nebo mytí oken úplně nešlo,” uvedla Tereza. Při rozmýšlení této profese měla z počátku strach, že bude problémem jazyková bariéra. Jak se ale ukázalo, vzdychá se v každém jazyce stejně“Při práci společnice úplně moc mluvit nepotřebujete. Je potřeba dělat spíše jiné věci. Vzdechy jako ach a och se v každém jazyce řeknou stejně,” vysvětlila svým sledujícím.

Otázkou však je, o kolik peněz by si vydělala víc, kdyby si s pány na akcích i povídala a jako společnice jim dělala opravdovou společnost. Takhle jen byla přítomna a byla hezká. “S jedním mužem jsem byla opravdu jen na pracovní večeři. Byla jsem v krásných šatech, hezky namalovaná, nemusela jsem nic říkat, dostala jsem zaplaceno a dobře jsem se najedla,” líčí šestadvacetiletá Češka při vysvětlení, že společnice nemusí s klienty spát, ale pak dostane méně peněz. Práce společnice je ale především o tom, dělat muži doprovod na akce, večeře, dovolené…

Dnes už má ale Tereza, jak tvrdí, zcela jiné hodnoty a priority. “Pochopila jsem, že peníze se dají vydělat i poctivě. Prodávat své tělo jiným mužům není hezké a ty dívky na to pak později zřejmě doplatí. Na jednu stranu je to hnus spát s cizími muži za peníze, zvláště když ti chlapi nejsou ve tvé věkové kategorii a nevypadají třeba jako Brad Pitt,” říká Tereza.

Celebrity - další články

Doporučujeme