Vzácné FOTKY Freddieho Mercuryho, které jste ještě nikdy neviděli

12. listopadu 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Film o životě legendárního hudebníka momentálně válcuje žebříčky domácích i světových kin. Bohemian Rhapsody, film ukazující hudbu i životní příběh britské skupiny Queen a jejího zpěváka Freddieho Mercuryho, již přilákal do kin přes 260.000 diváků a jeho tržby překročily hranici 42 milionů korun.

Ti, kteří sice znají nezapomenutelné hity, ale možná se nikdy detailně nezaobírali soukromým životem Mercuryho, mohou být překvapeni zejména jeho milostnými eskapádami. V 70. letech byl Freddie ve vztahu s Mary Austin, kterou potkal skrze Briane Maye.

S Mary žil několik let v Londýně, ale v polovině 70. let si začal se zástupcem nahrávací společnosti a v prosinci 1976 řekl Mary o své sexuální orientaci, což byl konec jejich romantického vztahu. Oba však zůstali blízkými přáteli. Freddie o ní často mluvil jako o svém jediném opravdovém příteli.

O zpěvákově orientaci se stále spekuluje, zatímco mnozí o něm sebevědomě hovoří jako o gay ikoně, další trvají na tom, že byl Mercury bisexuál. Tak či tak, Mercury víceméně udržoval své vztahy a orientaci v tajnosti. Možná i díky tomu působí tyto fotky tak intimně, neboť z nich vyzařuje autentičnost a skutečné pouto.

Freddie se začal stýkat s kadeřníkem Jimem Huttonem v polovině 80. let. Po dvou letech se k němu Jim nastěhoval a zůstal se zpěvákem až do jeho smrti v roce 1991. Jakmile bylo Mercurymu diagnostikováno AIDS, řekl Jimovi, že může ze vztahu odejít. Ten ale odmítl. Podívejte se na vzácné fotky z Freddieho života a nahlédněte alespoň na chvíli do jeho soukromí.

Celebrity - další články

Doporučujeme