Z Dominiky Myslivcové je novopečená maminka. Synovi dala neobvyklé jméno

23. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Dominika Myslivcová a syn Derian. (Foto: Profimedia/instagram)

Modelka a influencerka Dominika Myslivcová se dočkala! Narodil se jí chlapeček, kterému dala velmi netradiční jméno - Derian. Miminko má s partnerem, podnikatelem Zdeňkem Chytilem.

S radostnou novinou se jako správná influencerka pochlubila šťastná maminka hned na instagramu. DERIAN. Muž mého života. 22. 8. 2023,” napsala v příspěvku, kde odtajnila i chlapcovo jméno, které je na české poměry poněkud netradiční. To je původem z Řecka a jeho významem je hojnost a bohatství.

View this post on Instagram

A post shared by Blesk.cz (@blesk.cz)

Dominika před porodem na instagramu sdílela se svými fanoušky, že s partnerem Zdeňkem odjíždí do porodnice v Podolí a za pár hodin byl prvorozený syn na světě. Do poslední chvíle si ale nebyla jistá, zda Den D bude s fanoušky sdílet, nakonec si řekla, proč ne. Přece jen, už to s některými z vás táhnu řadu let a vím, že tady mám spoustu lidí, co byli a budou vždy se mnou,” dodala Myslivcová.

Nedávno se modelka médiím svěřila, že během těhotenství přibrala dvacet kilogramů. Ani mi to nepřijde. Holt prostě budu dřepovat u televize o sto šest, sdělila.

Celebrity - další články

Doporučujeme