Z káčátka krásná labuť. Jak se změnila dcera Angeliny Jolie Shiloh?

2. června 2022·Celebrity·Redakce

Angelina Jolie. (Foto: Shutterstock)

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, dcera Angeliny Jolie a Brada Pitta, oslavila šestnácté narozeniny. Celý svět je udiven obrovskou změnou, kterou dívka prošla. Z účesu "na kluka" vyrostla krásná dáma, která bude lámat srdce chlapců na potkání. Informaci uvedl web The List.

Shiloh nosila vždy krátké vlasy, nikdy se moc nelíčila, nosila spíše chlapecké oblečení a někteří lidé si dokonce mohli myslet, že je spíše kluk, než holka. Herečka navíc šokovala v roce 2019 informací, že její dcera chce být spíše chlapec, než dívka. „Chce být chlapec, a tak jsme ji museli ostříhat vlasy. Ráda nosí klučičí oblečení, má pocit, že je jeden ze svých bratrů,“ vysvětlila.

Jenže dcera Angeliny Jolie a Brada Pitta se změnila k nepoznání. Mikinu vyměnila za šaty, začala se více líčit a svým rodičům se podobá více, než kdy dřív. A nutno dodat, že “stárne” do krásy. Shiloh je v pubertě a mění své názory a činy. Dívka se věnuje tanci a vypadá to, že se z ní brzo stane velká hvězda.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený shiloh nouvel jolie pitt (@shiloh.joliepittofficial)

Modelingové agentury už teď Shiloh nabízejí pracovní nabídky a předhání se v tom, kdo nabídne více. Žádná agentura si nechce nechat ujít to, aby ona mohla být první, kdo představí dívku na mole. „Chodí na nehty, kupuje si šperky, experimentuje s make-upem a půjčuje si oblečení od Angeliny,“řekl blízký zdroj.

Celebrity - další články

Doporučujeme