Z tenisových šatů do těch svatebních! Tenistka Petra Kvitová se vdala

24. července 2023·Celebrity·Redakce

Petra Kvitová (Zdroj: Profimedia)

Daří se jí v osobním i tenisovém životě. Petra Kvitová je od soboty vdanou paní, jejím manželem se stal její trenér Jiří Vaněk. S tím chodí od roku 2020, zasnoubili se loni na Wimbledonu v All England Clubu.

Svatba se konala na Statku Oblík v Českém středohoří. V bílých šatech to usměvavé tenisce moc slušelo „Mr and Mrs, 22.7. 2023,“ okomentovala fotku samotná tenistka. S Vaňkem se zná už několik let, ale od vztahu jsou od roku 2020. Předtím byli jen “kolegové z práce”, kteří spolu ale trávili většinu dní.

Kvitová tak zřejmě konečně našla toho pravého, protože už jednou zasnoubená byla. S hokejistou Radkem Meidlem se ale nakonec rozešla, stejně jako s tenisty Adamem Pavláskem či Radkem Štěpánkem. Jiří Petru trénuje od roku 2016, kdy se profesně rozešel s  Karolínou Plíškovou. Na začátku to bylo čistě na profesní bázi, ale postupem času to přerostlo v něco víc.

View this post on Instagram

A post shared by Petra Kvitova (@petra.kvitova)

Spekulace přišly v roce 2020, kdy si média všimla, že Jiří u Petra občas tajně přespává. V tu dobu měla ale doma manželku Markétu a dvě děti. Jiří uvedl, že manželství již nefungovalo a Petra k fotkám řekla, že trenérovi pomáhá v nelehké životní situaci. Veřejnost ale byla přesvědčená, že jde o nevěru. To, že nejde o přátelskou výpomoc ale bylo postupem času jisté.

Pár chodil ruku v ruce či se občas políbil přímo na kurtu. Vaněk pak tenistku požádal o ruku. „Chceme se s vámi podělit o radostnou novinku. Řekla jsem ‚ano’ na mém speciálním místě,“ napsala Kvitová na svém Instagramu. A opravdu skoro do roka byla svatba.

Celebrity - další články

Doporučujeme