Zamilovaná Hana Vagnerová září štěstím v náručí svého cizince. Co o něm prozradila?

13. června 2022·Celebrity·Redakce

Hana Vágnerová, přítel Nicolas (Foto: Profimedia)

Že je šťastně zadaná, prozradila herečka už před několika měsíci. Nyní však svého vyvoleného neznámého cizince vzala do společnosti a dokonce prozradila v pořadu Showtime i detaily o jejich vztahu. Co je krasavec po jejím boku zač? A kde ho vzala?

“Ano, jsem zamilovaná, už pět měsíců a zase je to cizinec. Je z filmové branže, ale není to herec,” řekla Hanka Blesku před třemi měsíci. Nyní v pořadu Showtime o něm prozradila i něco víc, než že je cizinec a fešák. A podle toho, co mohli vidět přítomní na premiéře recitálu Marta, měla herečka pravdu. Po jejím boku stál právě její tmavovlasý pohledný cizinec. 

“Seznámili jsme se ve Francii. Je to Francouz, ale má španělskou maminku, takže spolu mluvíme španělsky, protože já francouzsky ještě neumím,” prozradila herečka a v náručí Nicolase štěstím celá jen zářila. Co tedy její muž dělá, když není herec? A jaké výhody s ním zažívá? Cestování.

Náplní práce sympatického Nicolase je totiž organizování cest pro turisty. A krásná Hanka, pokud jí to čas dovolí, jezdí všude s ním. Cestujeme tak všude po světě, jsme takový dobrodružný… Teď jedeme do Říma, ale já začínám asi za deset dní točit film,” řekla rozzářená herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Hana Vagnerová (@iamhanavagnerova)

Celebrity - další články

Doporučujeme