Zářivě růžové šaty a dekolt nenechaly nikoho chladné. Patricie Pagáčová bere dech

2. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Patricie Pagáčová (Foto: ČTK)

Herečka a porotkyně soutěže SuperStar Patricie Pagáčová potěšila fanoušky na instagramu novou fotkou v zářivě růžových šatech. Většina jejích sledujících jí však nekoukala do očí, ale do jejího dekoltu.

Když Patricie Pagáčová dala na Instagram novou fotku v zářivě růžových šatech, většina fanoušků jen tiše záviděla. Natáčení dalšího kola pěvecké show proběhlo už během mnohem teplejšího počasí, než je v České republice nyní. “Tož dneska MÁCHÁČ SUPERVÝBĚR part II,” popsala herečka fotku.

Šaty, které vynesla, jí oblékl stylista Filip Vaněk, podtrhly její skvostný dekolt. Do očí se usměvavé porotkyni díval tak jen málokdo. S šaty navíc ladil i svěží make-up, jehož nejvýraznější částí byla růžová rtěnka. “Tyhle proměny mě baví,” uvedla Patricie.

View this post on Instagram

A post shared by Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova)

Její sledující byli ze snímku nadšení a herečka si vysloužila mnoho pozitivní komentářů. “Jste opravdu nádherná žena. S make-upem, ale také bez. A ten plný dekolt je skvostným bonusem,” uvedl jeden z fanoušků. “Bez líčidel vám to sluší víc,” napsala další sledující, které Patricie i zareagovala.

Bez líčidel bych v SuperStar vypadala jako vyblité lečo. (smích) Já se také cítím nejlíp nenalíčená, ale k téhle show to patří. Oblečení, make-up, šperky a tyhle proměny mě ohromně baví,” uvedla. Za svou účast jako porotkyně byla Patricie často kritizována, ale svým vystupováním dokazuje, že negativní komentáře přišly neprávem.

Celebrity - další články

Doporučujeme