Zasnoubený Sokol se stále ke svatbě nemá. Je blázen, že požádal přítelkyni o ruku?

16. září 2022·Celebrity·Redakce

Ondřej Sokol, partnerka Nikola. (Foto: Profimedia)

Herec a režisér Ondřej Sokol už před dvěma lety požádal o ruku svou o 21 let mladší přítelkyni Nikolu. Svatbu si přáli mít v Las Vegas, ovšem kde nic, tu nic. Ke sňatku stále nedošlo a podle toho, co Ondra říká, v dohledné době cestu do Nevady a do manželství neplánují. Proč? To prozradil Blesku.

Říká se, že když se pár nevezme do dvou let od zasnoubení, byl zásnubní šperk pouze “držhubným” prstýnkem. V případě Ondry Sokola a jeho mladé přítelkyně Nikoly to takhle určitě není. Pandemie totiž dala tomuto nepsanému pravidlu nový rozměr. Spousta zasnoubených párů by svatbu mělo rádo, jenže během covidu to nebylo možné. 

To je taky důvod, proč se svatba Ondry a Nikoly zatím nekonala. Nebylo možné vycestovat do USA, kde se chtěli vzít.Svatba se odložila, budeme muset ze svých nároků slevit. Ženit se ale chci, protože svou přítelkyni miluji,” řekl Blesku herec.

O ruku ji tehdy požádal v Británii v nejvyšším mrakodrapu a vše pečlivě zdokumentoval a zveřejnil na sociální sítí. “Snažím se to zaznamenat, aspoň abychom měli památku. Co se stalo na tomhle místě?” ptá se oblíbený moderátor. “Požádal jsi mě o ruku,” odpovídá jeho partnerka. Požádal jsem tě o ruku? To jsem blázen?! vtipkuje jako vždy Ondřej. “To nejsi blázen, asi mě neskutečně miluješ,” komentuje to budoucí paní Sokolová. Jsem blázen, do tebe!” vyzná se z citů herec na videu. 

Celebrity - další články

Doporučujeme