Zcela odhalená: Svůdná Bára Mottlová odhodila zábrany i oblečení. Vidí v tom svobodu

8. července 2022·Celebrity·Redakce

Barbora Mottlová. (Foto: Profimedia)

Výlet na Slovensko do přírody může v lidech vzbudit nejrůznější touhy. V Báře Mottlové vzbudila Malá Fatra touhu po tom být svá, svobodná a odhalená. Její upřímnost a odhalené pozadí zapůsobily na nejednoho fanouška. A tak se její fotografii na instagramu dostalo velkému obdivu.

Sexy herečka a modelka leckomu připomíná samotnou Marilyn Monroe díky svému svůdnému a ženskému vzhledu. Proto není divu, jak velký ohlas její odhalená fotka z výletu na Malé Fatře má. Její fanoušky potěšil nejen její sexy zadeček ale i upřímné vyjádření, které pod fotku napsala.

“Tak jsem pořád přemýšlela, jestli sem tuhle fotku dát a nebo ne, až mi došla jedna fakt důležitá věc. Že prostě až moc přemýšlím. Chce to víc svobody v hlavě i v srdci,” napsala modelka k fotce. “Tohle je moje nová výzva v mém osobním rozvoji – žít a užívat. Vykašlat se na všeobecný pravidla, škatulky a tabulky... jsem, jaká jsem… šťastná, spokojená a SVOBODNÁ,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Barbora Mottlová (@barbora_mottlova)

Obdivné a pochvalné komentáře se objevily okamžitě. “Jsi nádherná, Baru!”, “Baru, perfektní fotka! Ale ještě lepší popis. Jsem pyšná na tebe.”, “To je fotečka jako z telenovely.”, “Báro, neupadlo Ti mýdlo? Podívej se.”… 

Celebrity - další články

Doporučujeme