Ze svalovce je otylý tatík. Herec Will Smith předvedl aktuální postavu, kterou má kvůli nočním svačinkám

10. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Will Smith (Foto: Shutterstock)

Někdo se v karanténě vrhl na hubnutí, někdo na přibírání. V případě herce Willa Smitha jde o tu druhou možnost. Z dříve vysekaného a svalnatého herce je nyní oplácaný tatík.

Herec Will Smith byl vždy obsazovaný především do akčních trháků, kde jsou potřeba silné ruce a pořádně vypracované tělo. Nyní se ale pro fanoušky připravil pořádné překvapení, když sdílel nejnovější fotku na Instagramu. Vysekaná postava je tatam, z posilovnou vychovaného Smitha se během lockdownu stal náruživý jedlík, kterému je nejlépe na gauči. “Budu k vámi upřímný. Jsem v nejhorší formě svého života,” přiznal herec k fotce v boxérkách a rozepnutou mikinou.

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Smith je sice nateklý, ale ze životní situace se nehroutí. “Tohle je tělo, které mě provedlo celou pandemií a nespočtem dnů přežírání se ve spižírně. Miluju ho, ale chci se cítit líp,” svěřil se. Dodal, že se tak oficiálně vzdá půlnočních svačinek a sladké muffiny nahradí cvičení v posilovně. Fanoušci ocenili hlavně nejen jeho odvahu ukázat se v prádle, ale i to, že tělo člověk může milovat ať vypadá jakkoliv.

Celebrity - další články

Doporučujeme