Známá Bond Girl Rosamund Pike žije s rodinou v Praze. V americké TV show popsala vtipný zážitek z výletu po Česku

24. února 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Bond Girl Rosamund Pike. (Foto: 2002 MGM (Metro-Goldwyn-Mayer) Pictures)

Bond girl Rosemund Pike (42) se rozpovídala v pořadu moderátora Jimmyho Kimmela o životě v České republice (ČR). Usídlila se tu s rodinou kvůli natáčení seriálu The Wheel of Time v roce 2019. To překazila pandemie koronaviru a herečka s manželem a dvěma syny zůstala v Praze. V pořadu popsala vtipný zážitek z Českého Krumlova.

Herečka si Českou republiku zamilovala. “Je to město kultury a nejrůznějších příležitostí. Je ve střední Evropě a je ideální pro výlety autem,” řekla v TV show Pike. S rodinou jednou zavítali na výlet do proslulého turistického a kulturního centra jižních Čech – Českého Krumlova. Byly zde ale svědky velmi netradiční rozlučky se svobodou.

Plavili se tam společně po Vltavě na raftech. Po cestě se setkali se skupinkou dívek, které oslavovaly rozlučku se svobodou. “Plula kolem nás skupinka spoře oděných dívek v bikinách s nafukovacím panákem s obrovskou erekcí, kterého táhly za člunem. Pak toho panáka hodily na druhý člun,” začala popisovat historku Pike Jimmymu.

Její děti byly nadšené. “V životě jsem neviděla tak opilé lidi, jako tam. Jeden muž vstal a okamžitě spadl na tvář, další spadl přes okraj člunu a byl celý od bahna. Následně se vyšplhal spět do člunu k dívkám a všechny je postříkal bahnem,” řekla na záznamu z TV show herečka. Také doplnila, že od té doby si její synové hrají rádi na opilce a Český Krumlov požaduje za jedno z krásných měst v ČR.

Celebrity - další články

Doporučujeme