Zpěvačka Lucie Vondráčková míří do Ulice. Jak Soňa zamává s dějem?

21. července 2023·Celebrity·Redakce

Lucie Vondráčková jako Soňa. (Foto: facebook)

Zpěvačka Lucie Vondráčková letos opráší svůj herecký talent. Od podzimu se na ni mohou těšit fanoušci nekonečného seriálu Ulice. Oblíbená zpěvačka tam ztvární Soňu Čechovou a zamává s osudem u nejednoho stávajícího člena.

V září oblíbený seriál televize Nova odstartuje již devatenáctou sezónu. S ní do děje vstoupí i nová postava, jak je mimo jiné zvykem. K velkému návratu herečky Anny Fixové, která hraje Moniku Farskou a herce Jiřího Panznera alias Eddieho Rambouska, se přidá i nová postava v podání Lucie Vondráčkové.

Jsem si jistá, že postava Soni Čechové, kterou Lucie Vondráčková v Ulici ztvárňuje, diváky okamžitě zaujme a nenechá je chladnými. Lucčina Soňa vnese mezi známé uliční postavy nový vítr a celkem razantně rozpohybuje dění kolem nich. Diváci se rozhodně mají na co těšit,” uvedla pro server iDnes.cz kreativní producentka Ulice Silvia Klasová.

Diváci se s Lucií budou potkávat po celou sezónu a Soňa zásadním způsobem vstoupí do osudu většího množství stávajících postav. Sama herečka, která má vystudovanou konzervatoř, se podle reakce na sociální síti na účinkování v seriálu těší. Poprvé se před kamerou objevila v devíti letech a zahrála si například i v pohádkách, takže se nechme překvapit, jak jí role Soni sedne.

Celebrity - další články

Doporučujeme