Zpěvák R. Kelly čelí další obžalobě. Z nezletilé kmotřenky si prý udělal sexuální hračku

24. srpna 2022·Celebrity·Redakce

R.Kelly. (Zdroj: Profimedia)

Zpěvák, který se proslavil hitem I Believe I Can Fly, dostal už v červnu trest 30 let za mřížemi, za zneužívání svých fanynek, ze kterých si konstruktivně dělal sexuální hračky. Nyní mu hrozí zvýšení trestu za sexuální zneužívání své nezletilé kmotřenky. Bude-li shledán vinným, z vězení se již nejspíš nedostane. Informoval o tom list Chicago Tribune.

Jestli stále věří, že může létat, už se můžeme jen dohadovat. R. Kellymu hrozí, že se na svobodu možná nikdy nepodívá. Po tom, co ho soud shledal vinným za zneužívání svých fanynek, dostal trest 30 let za mřížemi. Nyní čelí dalšímu obvinění.

Když bylo této dívce 13 let, seznámila se se slavným zpěvákem, který se jí stal kmotrem. Byla nadanou hudebnicí, a tak ji vzal “pod svá křídla”, kde ve výsledku skončila spousta mladých dívek. Dnes 37letá žena vystupuje u soudu anonymně jako Jane. Jejich vztah začal nevinně. Nejprve si jen občas volali. Později ji měl zpěvák opíjet a osahávat a v jejích 15 letech mělo dojít k jejich prvnímu pohlavnímu styku. Kolik jich poté následovalo, se prý ani nedá spočítat. V Chicagu je sex legální od 17 let.

Jejich sex si prý Kelly často nahrával na video. To nyní bude muset porota zhlédnout a posoudit situaci. Společně s Jane bude vypovídat ještě několik dalších údajných obětí. Zpěvák svou vinu popírá. “Obžaloba ho vykresluje jako monstrum,” kritizovala Kellyho obhájkyně a připomněla krušné dětství svého klienta, kdy coby negramotný musel spoléhat na jiné. “Pak Kelly také může být obětí,” dodala.

Celebrity - další články

Doporučujeme