Zvláštní výchovné metody Angeliny Jolie. Děti se mohly přátelit jen se svými příbuznými

5. června 2023·Celebrity·Redakce

Shiloh Pitt a Angelina Jolie. (Zdroj: Profimedia)

Herečka Angelina Jolie včera oslavila 48. narozeniny a za dva roky jí bude 50. I když samozřejmě stále pracuje, svůj veškerý volný čas věnuje svým dětem. Nutno ale dodat, že některé její výchovné metody jsou mírně řečeno prazvláštní.

Herečka Anglina Jolie má celkem šest dětí. Některé má vlastní se svým bývalým manželem Bradem Pittem, jiná jsou adoptovaná. Ať tak či onak, všechny je miluje stejně, nedělá u nich rozdíly a snaží se z nich vychovat slušné a poctivé lidi. Zajímavé ale je, že žádné z jejich adoptovaných dětí nesmí pocházet ze stejné země. Pax je z Vietnamu, Zahara z Etiopie a Maddox z Kambodže.

Ještě větší zajímavostí ale je, že toto pravidlo neplatí jen u adoptovaných dětí, ale i u těch vlastních. Shiloh přišla na svět v Namibii a dvojčata Vivienne a Knox v Paříži. V rodině herců evidentně neplatily žádná pravidla. I když jedno asi ano, a to je nutno dodat velmi zvláštní. Děti si totiž prý nesmí hledat přátelé jinde než v rodině. Třeba Maddox mluvil dlouhou dobu jen francouzsky, i když mu rozuměla jen jeho matka a bratr Pax. Shiloh zase často odpovídala jen těm, kteří jí říkali “John” a oblékala se jen do chlapeckých šatů.

Chování dětí často děsilo i chůvy, kterým se výchovné metody slavné herečky moc nelíbily. Navíc Angelina jejich služby využívala poměrně často. Střídaly se každý půl rok, aby mezi nimi a dětmi nevzniklo moc velké citové pouto a měla jich šest až devět a každá se starala o jedno. Jedné chůvě se nelíbilo, že děti snídaly pizzu nebo čokoládu. Celkově si užívaly nezdravá jídla, hlavně křupky.

Angelina Jolie (Zdroj: Profimedia)

Křupky ale možná byly ještě v pohodě. Děti si také užívaly jezení cvrčků, které domů přinesla jejich matka. To je dneska celkem běžná věc, děti vyzkoušely třeba i smaženou tarantuli. Jenže pak nechtěly jíst nic jiného a Angelina musela zakročit. „Když to domů začaly nosit po krabicích, zakázala jsem to. Ale je to tak dobré,” smála se. Chůvy asi byly ale jiného názoru a možná byly samy rády, když po půl roce musely z rodiny Jolie-Pitt odejít.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme