Hodně nešťastná dekorace: Nevěsta se kvůli šatům stala terčem posměchu

18. srpna 2020·Články·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto. Zdroj: Shutterstock

Každá nevěsta touží být krásná a středem toho správného typu pozornosti. Jedné mladé dámě se ovšem podařilo něco docela jiného. Pro svůj velký den si zvolila takové šaty, které se později staly hitem internetu. Bohužel ale z úplně špatného důvodu. 

Když přijde na výběr svatebních šatů, asi každá nevěsta touží po něčem krásném a originálním. Jedna mladá dáma se rozhodla vsadit na atypickou dekoraci na zadní straně šatů. Nabíraný honzík doplnil návrhář látkovými růžičkami. Právě něžné květinky se ovšem budoucí mladé paní staly osudnými.

Snímek šatů se objevil ve facebookové skupině určené ke kritizování svateb That’s it, I’m wedding shaming (To by stačilo, ta svatba je hrozná). A komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. “Vypadá to, jako by jí jedna z družiček strčila kytici do zadku,” zněl například jeden z nich.

Foto: Facebook / That’s it, I’m wedding shaming

“Vypadá to, jako kdyby měla na šatech zezadu flek od bobku a pokoušela se ho zakrýt růžemi, aby byl méně nápadný,” rýpl si další člověk. Dalším lidem pohled na šaty prý evokoval zácpu. “Hahaha, měla jsem operaci přesně v tom místě na zadku kvůli pilonidální cystě,” svěřil se další člověk.

Některým se ale róba líbila. “Bez těch zadkových růží by to byly krásné šaty,” napsala další diskutující. “Ten vršek je moc krásný,” chválila jiná žena.

 

 

Články - další články

Doporučujeme