Další překvapení Ivany Gottové. Vánoční svátky zpříjemní duet Karla Gotta s Richardem Krajčem

22. října 2020·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Karel Gott a Richard Krajčo (Foto: se souhlasem Karel Gott Agency)

V listopadu se fanoušci Karla Gotta (+80) a Richarda Krajča (43) dočkají vánočního duetu. Videoklipu se ujala manželka Richarda Karin Krajčo Babinská (46). O nové písni - Vánoce informovali na Instagramu vdova Ivana Gottová (44) a skupina Kryštof. Společně tak chtějí lidem dopřát pocit, že Zlatý slavík je s nimi i o letošních svátcích.

“Milí příznivci, jsem šťastná, že už brzy uslyšíte novou vánoční píseň Richarda Krajča ve které s ním zpívá i náš drahý Karel,” napsala na Instagram Ivana. “Píseň spolu natáčeli v lednu 2019 a domluvili jsme se, že ji pustíme do světa až letos před Vánocemi, protože vánoční písně a Karel Gott k sobě prostě patří,” dodala. Píseň nese název Vánoce a videoklip vytvořila Richardova manželka Karin. “Máme z té písně obrovskou radost a věříme, že se vás dotkne stejně, jako se dotýká nás,” napsala skupina Kryštof.

View this post on Instagram

Milí příznivci, jsem šťastná, že už brzy uslyšíte novou vánoční píseň Richarda Krajča, ve které s ním zpívá i náš drahý Karel. Píseň spolu natáčeli v lednu 2019 a domluvili jsme se, že ji pustíme do světa až letos před Vánocemi, protože vánoční písně a Karel Gott k sobě prostě patří. Chtěli jsme vám dopřát pocit, že je Karel s námi i o těch letošních Vánocích. Věřím, že se vám bude píseň líbit, stejně jako se líbila nám už od prvního poslechu. Od 5. listopadu se můžete těšit nejen na “Vánoční”, ale i na videoklip, který natočila Richardova žena Karin Krajčo Babinská. Věřím, že v těchto pochmurných nelehkých časech vám píseň i klip pohladí duši a pozvednou náladu. Přeji vám hlavně pevné zdraví, pozitivní mysl a v rámci možností úsměv na tváři (dočasně pod rouškou). Vaše Ivana

A post shared by Karel Gott Agency (@karelgottagency) on

Podle skupiny je klip jeden z nejemotivnějších, jaký kdy vydali. “Chtěli jsme vám dopřát pocit, že je Karel s námi i o těch letošních Vánocích,” napsala vdova. Na píseň se fanoušci mohou těšit 5. listopadu. “Věřím, že v těchto pochmurných nelehkých časech vám píseň i klip pohladí duši a pozvednou náladu,” dodala.

View this post on Instagram

Už brzy !!! Máme z té písně obrovskou radost a věříme, že se vás dotkne stejně, jako se dotýká nás. ❤️ Karin Krajčo Babinská dnes dokončila klip. Asi náš nejemotivnější. Na začátku listopadu bude píseň vaše. Hezký večer přejeme…

A post shared by KRYŠTOF (@krystof_instagram) on

Pod příspěvky se okamžitě začaly objevovat děkovné a natěšené komentáře. “Jsem neskutečně šťastná. Jsem ráda, že Vánoce prožiju s Kájou, bude to úžasné. Moc se těším a děkuji vám,” napsala jedna z uživatelek. Na začátku října vyšla nová verze písně Jdi za Štěstím, kterou Mistr nahrál se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu v posledních měsících svého života.

Zdroj foto: ČTK/Reprofoto Youtube / SUPRAPHON/Facebook Richard Krajčo/Lukáš Haupt

Hudba - další články

Doporučujeme