DILATED vypustili nový singl LOUTKY i s netradičním videoklipem

17. října 2023·Hudba·Redakce

Dilated

Kapela DILATED pro své fanoušky vydala singl na začátku léta, který nahrála ve studiu HollySound studio. Jak se často neradi škatulkují, tak tento singl opět napovídá, že do žádný škatulky opravdu nepatří. Skvělý zvuk, aranž singlu, prostě komplet produkci dělal Martin „Holly“ Holandr.

Lucie měla po dokončení textu jasnou vizi a přání, že k této písničce musí být animovaný klip. Loutky se totiž skvěle ztvární v jakékoli podobě a nejlépe výtvarně. Fantazii se meze nekladly, a tak Martin Adam začal tvořit. Martin a Martin, spojení různých uměleckých odvětví, které skvěle zafungovalo. Animovaný klip s příběhem a singl, který má trochu jiný nádech oproti dosavadní tvorbě, je příjemné překvapení.

A jak říká Lucie: „Konečně vznikl náš první „animáč“. Moderní, s lehce artovými prvky a krásnými detaily. K tomu skvělej a zase trochu jinej sound než máme. Jak já ráda používám: Very nice beautiful. Nechci nikoho ovlivňovat popisem co text znamená a jak byl myšlen klip. Jistě si v tom každý sám najde to svoje.” Přání kapely je, aby se tak nikdo nestal Loutkou.

Více o kapele naleznete na některé z níže uvedených odkazů:

Hudba - další články

Doporučujeme