EXKLUZIVNĚ: Miro Žbirka má nový singl Dievča! ŽIVĚ ho zahrál na Frekvenci 1

4. května 2018·Hudba·Karolína Stránská

Zbrusu novou píseň přišel slovenský hitmaker Miro Žbirka představit přímo do rádia Frekvence 1. Nejen, že o ní popovídal v pořadu Host Frekvence 1, ale singl Dievča také ŽIVĚ zahrál!

Nový singl nahrával Meky Žbirka, jak už je jeho zvykem, v hudebním studiu Abbey Road. Nebylo to však žádná rutina! Ve skladbě a také na novém albu totiž zazní hudebníci, kteří hráli se samotným Paulem McCartneym.

Text k novému singlu psal Jozef Urban, jehož slova se objevila například v písni Len s ňou. “Jozef už bohužel není s námi, ale já jsem si některé z jeho textů odložil a na tento přišla řada. Proto si dávám velký pozor na to, abych si text nepopletl, protože mi na něm velmi záleží,” prozradil Miro v pořadu Host Frekvence 1.

Celý název písničky zní Dievča (na lásku nie je čas). Zdá se ale, že v největších hitech slovenského zpěváka je na lásku vždy času mnoho. Jak je to tedy tentokrát? “Takových písní mám hodně, proto mi Jozef složil tuhle. Je totiž úplně jiná. Nepamatuji si, že bych něco podobného zpíval, právě proto chvíli trvalo, než jsem se pro ni rozhodl.”

A jak si s novou písní poradil ŽIVĚ na Frekvenci 1? Mrkněte na VIDEO!

 

Hudba - další články

Doporučujeme