Hitovka týdne: DEN HARROW – Don’t Break My Heart

1. června 2022·Hudba·Dominika Číčelová

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Dena Harrow - Don’t Break My Heart.

V sobotu 4.6. oslaví šedesátiny Den Harrow – italský model a zpěvák, který byl koncem 80. let velmi populární v mnoha evropských zemích. Jeho kariéra začala poté, co ho objevili lovci krásy. Hledali novou tvář pro foto-román (takovou tu love-story, jak ji znáte třeba z časopisu BRAVO) a na hřišti jedné střední školy narazili na tehdy sedmnáctiletého Dena Harrowa. Ten byl pak čtyři roky hlavní postavou toho zmíněné foto-románu a lidé ho začali poznávat na ulici.

Z modela zpěvák

O něco později si ho pak zase na diskotéce všiml jeden začínající italský producent. Nabídl mu spolupráci. A tak se z Dena Harrowa stal zpěvák. Jeho největší hit je z roku 1987 a jmenuje se „Don’t Break My Heart“!

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1. Kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co se vám vybaví?

Hudba - další články

Doporučujeme