Hitovka týdne: Paris Hilton – Stars Are Blind

15. února 2023·Hudba·Redakce

Paris Hilton (Zdroj: Profimedia)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Paris Hilton Stars Are Blind.

V pátek 17.2. slaví 42. narozeniny Paris Hilton – americká celebrita, společenská prominentka a dědička podílu hotelového impéria. Je to už 17 let, co nás přesvědčila, že když se rozhodne, že se dostane do hitparád, tak se jí to podaří. V roce 2006 angažovala muže jménem Fernando Garibay (tehdejšího dvorního producenta Lady GaGa), aby jí napsal hit. A ten nezklamal.

Napsal chytlavý song s kapkou reggae a kapkou r’n’b „Stars Are Blind“, se kterým tehdy pětadvacetiletá Paris Hilton doplachtila až na 5. místo britské hitparády. Bohužel od té doby už žádný další hit neměla. Ale snaží se. Zatím poslední singl vydala předloni. A loni se zase pro změnu objevila v klipu Demi Lovato k písničce „Substance“. Paris Hilton se předloni vdala a letos 23. ledna se stala matkou syna, kterého jí odnosila náhradní matka. V roce 2008 navštívila Prahu. Ovšem poté, co – při honičce s paparazzi – upadla a rozbila si bradu, se zařekla, že k nám už nikdy nepřijede.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00. Tak co se vám vybaví? 

Hudba - další články

Doporučujeme