Pamatujete na legendární Kelly Family? Po letech to dali dohromady a chystají album!

26. ledna 2017·Hudba·Redakce

Comeback desetiletí! Pamatujete si ještě na legendární vlasatou rodinu, která vystupovala pod názvem Kelly Family? Chystají velký návrat! Jak členové ohlásili přímo z nahrávacího studia, momentálně připravují nové album a hned několik koncertů. Zatím jsou vypsány termíny na vystoupení v Německu. Ta už jsou ovšem kvůli velkému zájmu vyprodaná.

“Po letech jsem zase spolu ve studiu a nahráváme nové album. Když se naše tři koncerty plánované na květen v Dortmundu vyprodaly, byli jsme naprosto uneseni. Teprve potom jsme si uvědomili, jak je pro mnoho lidí důležité, že budeme dělat hudbu zase dohromady. To je důvod, proč jsme nyní ve studiu. Je to nepopsatelný pocit po tak dlouhé době, máme z toho husí kůži,” napsala skupina na Facebooku k fotce z nahrávacího studia.

Jelikož nahrávají nové album, které ponese název We Got Love, zdá se tedy, že u třech koncertů rozhodně nezůstane. V Česku však vystoupení zatím nechystají.

Co není, může být. Než se tak stane, můžete si v březnu koupit jejich nové album, kde budou kromě starých hitů i nové skladby.

Hudba - další články

Doporučujeme