Příští rok bude mít Rock for People hned dva headlinery. Do Hradce dorazí MUSE a Slipknot!

29. září 2022·Hudba·Redakce

Rock For People. (Foto: Rock For People)

Léto a sním i hudební a festivalové radovánky jsou za námi a nám nezbývá nic jiného, než se těšit na ty další, které nás čekají zase příští rok. Zima bude sice dlouhá, my už vám ale přinášíme malou ochutnávku toho, na co se můžete těšit na Rock for People 2023. Do Hradce dorazí skutečné hvězdy!

Letos nasadili Green Day, kteří byli hlavními hvězdami letošního Rock for People, laťku hodně vysoko. A tak není divu, že se pořadatelé potřebovali překonat a na příští rok nám naservírovali hned dva headlinery. A jeden je lepší než druhý!

Jako první přijedou britští velikáni MUSE, kteří vystoupí v rámci turné k jejich devátému studiovému albu Will of the People. Fanoušci se mohou těšit na monstrózní pódiovou dechberoucí futuristickou show, hypnotické efekty, nezaměnitelný zpěv a texty, které se vryjí hluboko pod kůži.

Milovníky tvrdší hudby zase potěší, že po letošním koncertě v pražské O2 aréně nás opět navštíví kapela Slipknot, která bezesporu patří mezi největší metalové legendy hudební historie. Slipknot vyprodávají koncerty napříč kontinenty a na turné přinášejí jedinečný zážitek, který zasáhne všechny lidské smysly.

Dále se návštěvníci Rock for People 2023 mohou těšit například na Billy Talen, Hollywood Undead nebo Architects. Mezi české a slovenské interprety, kteří už jsou jistí, můžeme jmenovat například Hentai Corporation, From Our Hands, I Love You Honey Bunny nebo Severals. A to je teprve začátek. Jsme opravdu zvědaví, co pro nás pořadatelé jednoho z největších hudebních festivalů u nás připraví dál. 

Festival Rock forPeople se uskuteční v termínu 8. až 11. června 2023 v hradeckém Parku 360. Předprodej lístků startuje už v pátek v 10:00

Hudba - další články

Doporučujeme