Skupina Lucie po 16 letech vydala nový singl. Co na něj říkáte?

4. května 2018·Hudba·Karolína Stránská

Skupiny Lucie po 16 letech od vydání posledního alba Dobrá kočzka která nemlsá přichází s novým singlem s názvem Takhle tě mám rád. Skladba, jejíž vydání bylo původně oznámeno na konec minulého roku, je první zveřejněnou nahrávkou z připravované desky Evolucie, kterou skupina vydá na podzim. V sestavě David Koller, Robert Kodym, P.B.Ch. a Michal Dvořák zároveň zahájí 13. listopadu v ostravské Ostravar Aréně velké turné. ČTK o tom za kapelu informoval Roman Helcl.

“S Lucií jsme naposledy nahrávali v roce 2002 album Dobrá kočzka která nemlsá. Od té doby jsme sice společně netvořili, ale já si za těch 16 let schovával nápady na texty, o kterých jsem věděl, že budou jednou pro kapelu skvělé,” uvedl kytarista Kodym. “Když si poslechnete text Takhle tě mám rád, zjistíte, že je o svatbě. Když vyslovíte to slovo, uvidíte, že se chlapi většinou leknou, ale holky reagují naprosto obráceně. Ten kontrast se nám moc líbil,” dodal.

Autorem hudby je P.B.CH., který měl nápad původně schovaný pro své připravované album. “Ale nakonec jsem usoudil, že song raději nabídnu Lucii,” uvedl baskytarista.

První koncert turné se uskuteční 13. listopadu v ostravské Ostravar Aréně. Následovat budou vystoupení 17. a 18. listopadu v DRFG aréně v Brně a 22. až 24. listopadu tři koncerty v pražské O2 areně. Na konci listopadu pak Lucie zavítá na Slovensko, kde zahraje v Bratislavě a Košicích.

Zdroj: ČTK

Hudba - další články

Doporučujeme