Česneková bruschetta s hovězím carpacciem

25. prosince 2010·Jídlo a pití·Redakce

Plátky chleba si opečeme na pánvi nebo pod salamandrem a natřeme česnekovým máslem.

Potřebné suroviny:

100g hovězí svíčkové

50g rucoly

30g čerstvého parmezánu

10 plátků bagety, nebo ciabatty

česnekové máslo

olivový olej

sůl a čerstvý pepř z mlýnku

 

Postup přípravy:

Plátky chleba si opečeme na pánvi nebo pod salamandrem a natřeme česnekovým máslem.

Hovězi svíčkovou nakrájíme na tenké plátky a dáme mezi dvě vrstvy kuchyňské fólie, naklepeme na tenké plátky. Ochutíme solí, pepřem a olivovým olejem. Na opečené plátky chleba položíme lístky rukoly na které seskládáme hovězí carpaccio, ozdobíme parmezánem a podáváme.

 

Videorecept na Hovězí carpaccio najdete ZDE.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme