DÁMSKÝ KLUB: Jak jste kdy hubli? Pátrání po funkční dietě

28. ledna 2016·Jídlo a pití·Redakce

Hubnutí a diety, to je věčné téma. Každou chvíli se vynoří nový zaručený recept. Paleo, bezlepková, krabičková, zázračné koktejly. Která dieta funguje?

O dietách vycházejí knížky, časopisy, existuje řada internetových stránek o hubnutí. Každý druhý a druhá je výživovým poradcem.

Kolem diet se točí neskutečný byznys a většina marně hubnoucích do něj občas přispěje minimálně pár stokorunami.

Tváří diet se často stávají celebrity. Nezapomínejme na fakt, že hollywoodská hvězda má kolem sebe tým poradců, trenérů a partu licí, kteří jí nakupují haldu zeleniny a donesou jí koktejl až pod nos. O finančních možnostech nemluvě.

Hubnou za nás přístroje, podstupujeme detoxy.

Jak to dopadá, víme všichni. Krátkodobá dieta nás zbaví pár kil. Pokud se ale ihned vrátíme ke starým návykům, neupravíme si jídelníček a nezačneme se hýbat, kila se rychle vrátí.

Bez motivace a chuti po změně bohužel žádná dieta nefunguje.

 

Co si s dietami prožila Aneta s Markétou?

Aneta: Diety už nedržím, kvůli nim jsem jak tři Anety v jednom, ale teď se snažím naučit sama sebe na správný životní styl 🙂 Ovšem je to krutá odvykačka :-))

Markéta: Na mě nikdy žádné dietní recepty nezafungovaly, jen prostě nejíst vůbec. Což je strašně nezdravé. Takže doufám, že mě dnes posluchači inspirují. Spoléhám na ně!

Markéta na vás spoléhá. Pište nám do Dámského klubu mezi 16:00 – 17:00 hodinou!

Zkroťte svou chuť na sladké jednou provždy!

Nebo zapomeňte na diety a naučte si jíst jinak.

 

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme