Grilovaná zelenina

7. září 2013·Jídlo a pití·Redakce

Sobotní mlsání trochu odlehčíme

2 rajčata
100 g strouhaného sýra
2 jarní cibulky
tymián
máslo
1 lilek
100 g balkánského sýra
sušená rajčata
sůl
2 papriky
100 g brynzy
2 vařené brambory
panák mléka
tvaroh

 

Rajče seřízneme, dáme trochu másla, strouhaný sýr, jarní cibulku, snítku tymiánu a zabalíme do hliníkové fólie.
Lilek nakrájíme na plátky, osolíme, osušíme a opečeme. Na lilek dáme balkánský sýr, sušená rajčata a zabalíme.
Papriky rozpůlíme a vymažeme brynzou.
Brambory zabalíme do hliníkové folie a vše dáme na gril. Tvaroh smícháme s mlékem, cibulkou, osolíme a opepříme. Brambory vytáhneme z grilu, částečně rozkrojíme a rukou zmáčkneme až se vytvoří místo, které naplníme tvarohovou náplní.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme