Vyhledávání
Zavřít
Jarní pomazánky
Pomazánky můžete používat jednotlivě na nejrůznější druhy chleba a pečiva, a můžete je také vzájemně kombinovat.
Postup přípravy:
MRKVOVÁ
Smíchejte:
- 250 g tvarohu
- 2 mladé mrkve, najemno nastrouhané
- 50 g čedaru, strouhaného
- 1 lžička dijonské hořčice
- 1/2 svazku pažitky, sekané
- sůl a pepř na dochucení
ŠPENÁTOVÁ S PLÍSŇOVÝM SÝREM
Smíchejte:
- 250 g tvarohu
- 2 mladé mrkve
- 50 g čedaru, strouhaného
- 1 lžička dijonské hořčice
- 1/2 svazku pažitky, najemno nasekané
- sůl a pepř na dochucení
KEDLUBNOVO-ŘEDKVIČKOVÁ
Smíchejte:
- 250 g tvarohu
- 2 mladé kedlubny, nastrouhané
- 1 svazek ředkviček, nastrouhaných
- 2 vejce uvařená natvrdo
- sůl a pepř na dochucení
- zelená petrželka podle chuti