Kuře s houbovou pastou pod kůží

31. srpna 2013·Jídlo a pití·Redakce

Využijte začátek houbové sezóny

1 kuře

1 houska

2 str. česneku

olej

sůl

pepř

houby

2 šalotky

hrst žampionů

lžíce másla

petrželka

Kuře nasekáme na stehna a prsa.

Na másle orestujeme najemno nakrájenou šalotku, přidáme nakrájené houby a zelenou petrželku.

Do mísy dáme nakrájenou housku, přidáme pastu a smícháme. Osolíme a opepříme. Masu dáme do cukrářského pytle. Kůži na kuřeti nařízneme a pod ní vstříkneme houbovou nádivku.

Na oleji kuře z obou stran opečeme,osolíme, opepříme, přidáme česnek a dáme do předehřáté trouby na 20 minut na 150 st.

Jako přílohu podáváme šťouchaný brambor s pórkem.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme