Vyhledávání
Zavřít
Kuře s houbovou pastou pod kůží
Využijte začátek houbové sezóny
1 kuře
1 houska
2 str. česneku
olej
sůl
pepř
houby
2 šalotky
hrst žampionů
lžíce másla
petrželka
Kuře nasekáme na stehna a prsa.
Na másle orestujeme najemno nakrájenou šalotku, přidáme nakrájené houby a zelenou petrželku.
Do mísy dáme nakrájenou housku, přidáme pastu a smícháme. Osolíme a opepříme. Masu dáme do cukrářského pytle. Kůži na kuřeti nařízneme a pod ní vstříkneme houbovou nádivku.
Na oleji kuře z obou stran opečeme,osolíme, opepříme, přidáme česnek a dáme do předehřáté trouby na 20 minut na 150 st.
Jako přílohu podáváme šťouchaný brambor s pórkem.