Na pánvi pečený mořský vlk s lilkovým kaviárem

27. listopadu 2010·Jídlo a pití·Redakce

Lilek rozpůlíme, potřeme olivovým olejem okořeníme a dáme společně s paprikami péct do trouby na 170C po dobu 20-30 minut.

Potřebné suroviny:

4 filátka mořského vlka

2 lilky menší

1 červenou papriku

česnek

sůl

pepř

olivový olej

tymián

čerstvý koriandr

 

Postup přípravy:

Lilek rozpůlíme, potřeme olivovým olejem okořeníme a dáme společně s paprikami péct do trouby na 170C po dobu 20-30 minut.
Po upečení si lilky a papriku oloupeme a dužinu nakrájíme na kostičky.

Na pánvi si orestujeme na drobno nakrájený česnek přidáme nakrájený lilek a papriku a necháme vydusit přebytečnou tekutinu, před podáváním dochutíme a dokončíme na hrubo nasekaným čerstvým koriandrem.

Filátko mořského okouna si okořeníme z obou stran a pečeme na pánvi, nejdříve na kůži do křupava a potom necháme jen zatáhnout z druhé strany.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme