Vyhledávání
Na pánvi pečený mořský vlk s lilkovým kaviárem
Lilek rozpůlíme, potřeme olivovým olejem okořeníme a dáme společně s paprikami péct do trouby na 170C po dobu 20-30 minut.
Potřebné suroviny:
4 filátka mořského vlka
2 lilky menší
1 červenou papriku
česnek
sůl
pepř
olivový olej
tymián
čerstvý koriandr
Postup přípravy:
Lilek rozpůlíme, potřeme olivovým olejem okořeníme a dáme společně s paprikami péct do trouby na 170C po dobu 20-30 minut.
Po upečení si lilky a papriku oloupeme a dužinu nakrájíme na kostičky.
Na pánvi si orestujeme na drobno nakrájený česnek přidáme nakrájený lilek a papriku a necháme vydusit přebytečnou tekutinu, před podáváním dochutíme a dokončíme na hrubo nasekaným čerstvým koriandrem.
Filátko mořského okouna si okořeníme z obou stran a pečeme na pánvi, nejdříve na kůži do křupava a potom necháme jen zatáhnout z druhé strany.