Povánoční regenerace mysli v Bernard Pubu

18. ledna 2016·Jídlo a pití·Redakce

Nastává možná nejméně oblíbené období v roce. Sychravé lednové počasí, jaro daleko a nálada občas uvadá. Jak z toho ven?

Skvělou příležitostí je společné posezení s přáteli třeba u dobrého piva a dobrého jídla. Ideálním místem právě pro takovéto posezení jsou například pivní restaurace Bernard Pub.

Útulné prostředí, široká nabídka uceleného sortimentu piv Rodinného pivovaru Bernard, skvělé jídlo i výborná obsluha patří ke standardům těchto kulturních pivních Pubů. Ty se úspěšně rozrůstají, nyní jich zákazníci mají možnost navštívit v Praze celkem pět. Ať jsou to restaurace na Andělu, Vinohradech, v Dejvicích, na Břevnově nebo bar na Žižkově.

Bernard Puby, jakožto franšízový koncept Rodinného pivovaru Bernard, začaly vznikat v roce 2011. Po úspěšném vyhodnocení provozu prvního Pubu v Praze na Žižkově se začaly realizovat další úspěšné provozovny. Praha je v současnosti z větší části pokrytá, vzniknou zde již maximálně další dva puby. Teď se pivovarští začali rozhlížet i po dalších městech v Čechách. 

V čem tkví úspěšnost Bernard Pubů? Je to špičkovou kvalitou rozsáhlého sortimentu piva, kvalitní značkou, designem  architekta Martina Hilperta? Nebo je to dobrým jídlem a skvělou obsluhou? Přijďte se přesvědčit sami a nezapomeňte si rezervovat svá místa na webových stránkách www.bernardpub.cz , kde si určitě vyberete právě ten svůj pub.

 

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme