Quiche Lorraine

11. prosince 2010·Jídlo a pití·Redakce

Veškeré suroviny smícháme a připraváme tak hladké, kompaktní těsto.

Těsto na Quiche Lorraine

Suroviny:

500g                hladké mouky

250g                másla

2                      vejce

7g                    soli

0,05ml             vody

Postup:

Veškeré suroviny smícháme a připraváme tak hladké, kompaktní těsto.
Necháme odležet v lednici 24 hodin a následně používáme na všechnz druhy Quiche a také masových paštik.

Zálivka a náplň na Quiche de Lorraine

Suroviny na zálivku:

0,25ml             smetany

0,25ml             mléka

5                      valec

2                      žloudky

Sůl, muškátový ořísek

Suroviny na náplň:

 250g                pórku na julienne

200g                orestované slaniny na nudličky

Můžeme použít také brokolici, kozí sýr, uzený losos a jiné pochutiny

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme