Vyhledávání
Zavřít
RECEPT FREKVENCE 1: Tuňáková pomazánka s čerstvou paprikou a žitným chlebem
Dopřejte si zdravou snídani. Vyměňte koblížky za zdravější pomazánku, kterou ocení děti i dospělí. Vyzkoušejte ji hned zítra! Nebo o víkendu.
Na 4 porce potřebujete:
- 100g konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě
- 100g taveného nízkotučného sýra
- 50g tvarohu
- Sůl
- Pepř
- 30g zelené jarní cibulky
- 1 lžíce kečupu
- 4 krajíčky žitného chleba
- Čerstvá zelenina podle chuti
Tuňáka vyklopte z konzervy a nechte okapat. Sýr a tvaroh vyšlehejte spolu se solí a kečupem. Do pěny přidejte okapaného tuňáka a opět vyšleháme. Do tuňákové pěny nakonec vmíchejte na kolečka nakrájenou cibulku. Pomazánku namažte na chleba a ozdobte nakrájenou zeleninou (rajče, paprika, okurka – na co máte chuť). Snídaně je na světě!
Dobrou chuť!