ZAPÉKANÉ TOUSTY (na 4 porce)

15. června 2011·Jídlo a pití·Redakce

Rychlé, snadné a neskutečně dobré!

Suroviny:

olivový olej na smažení

8 plátků bagety nebo ciabatty

200 g čerstvých hub

100 g šunky, salámu nebo klobásy

máslo na namázání

Podravka Natura na zapékání a tousty

100 g sýra (mozzarella, čedar)

zelená petrželka na ozdobu, čerstvě mletý pepř

Příprava:

Na malém množství olivového oleje osmahneme z obou stran plátky bagety. Omyjeme, očistíme a osušíme houby, nakrájíme je na plátky a smažíme na pánvi tak dlouho, dokud se neodpaří tekutina. Houby a šunku pak na hrubo umeleme nebo nasekáme a smícháme dohromady. Toasty namažeme máslem, poklademe směsí šunky a hub, dochutíme Podravkou Natura na zapékání a tousty a posypeme nastrouhaným sýrem. Před podáváním dozdobíme sekanou petrželkou a přiostříme čerstvě mletým pepřem.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme