Zažijte božské ráno! Dejte si vydatnou snídani.

8. června 2015·Jídlo a pití·Redakce

Dobrá a vydatná snídaně je dle mnoha expertů nejdůležitějším jídlem vůbec. Víme o novince, která vám pomůže nastartovat den s chutí. Lahodná pomazánka se smetanou má za úkol proměnit vaše první ranní občerstvení ve snídani s velkým S! A to doslova.

Choceňská Snídaně je kombinací delikátní chuti smetany, poctivého tradičního pomazánkového (které v Chocni umějí prvotřídně již více než 30 let) a oblíbeného smetanového jogurtu. Díky lákavému složení, ale zároveň sympatický nízkým kalorickým hodnotám, potěší novinka z Chocně všechny příznivce zdravého životního stylu.

Pokud jste Snídani ještě neochutnali, vězte, že vybrat si můžete hned ze dvou variant – základní verzi, tzv. Natur, doplňuje jemná sýrová
příchuť. Oběma to nejvíce “sluší” na čerstvém pečivu, ale dle prvních reakcí to vypadá, že umějí hezky inspirovat i ke kreativním svačinkám (např. různé saláty nebo vynalézavé pomazánky s čerstvou zeleninou). Přijdete-li na zcela nový recept, můžete se s ním pochlubit. Na webu Choceňské mlékárny totiž podobné nápady sbírají!

Zkrátka, není co řešit. Pokud se máte rádi a dopřáváte si snídani klidnou a bohatou, anebo si spíše přispíte a snídani pak řešíte “v poklusu”, tuhle smetanovou novinku byste si neměli nechat ujít. Jak sami mlékaři z Chocně rádi říkají: s chutí do toho!

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme