Kajakář Jiří Prskavec se stal otcem! Bude rodinná tradice pokračovat?

27. května 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: instagram.com/jiriprskavec

Mistr světa a bronzový medailista z olympijských her v Riu v roce 2016 kajakář Jiří Prskavec se stal otcem. Jeho partnerka Tereza mu přivedla na svět syna Jirku. Je tak velká pravděpodobnost, že se chlapec vydá stejnou cestou jako jeho otec a dědeček.

Nejkrásnější den mého života. 24.5. ráno se nám narodil malý Jiříček. S maminkou jsou oba v pořádku. Jsem strašně rád, že jsem u toho mohl být. Děkuji Nemocnici Mělník a jejímu personálu, který se o nás skvěle staral,” uvedl na svém instagramovém účtu držitel titulu mistra světa a tří zlatých medailí z mistrovství Evropy z individuálních závodů vodního slalomu Jiří Prskavec.

View this post on Instagram

Nejkrásnější den mého života. 24.5. ráno se nám narodil malý Jiříček. S maminkou jsou oba v pořádku. Jsem strašně rád, že jsem u toho mohl být. Děkuji @nemocnicemelnik a jejímu personálu, který se o nás skvěle staral. Teď už jsem ve Francii, kde nám za 3 dny vypukne Mistrovství Evropy. #jiricek @terezkacviklova #rodina #czechteam #czechcanoe

A post shared by Jiří Prskavec (@jiriprskavec) on

Šestadvacetiletý závodník šel ve šlépějích svého otce Jiřího Prskavce staršího, jenž rovněž závodil ve vodním slalomu, proto je možné, že stejný osud potká i Jiřího Prskavce nejmladšího.

Šťastný otec malého Jiříčka si však svého synka příliš neužil, protože odjel na přípravu do Francie. “Teď už jsem ve Francii, kde nám za 3 dny vypukne Mistrovství Evropy,” doplnil Prskavec, který z minulého mistrovství obhajuje bronzovou medaili.

Celebrity - další články

Doporučujeme