Další vážné obvinění: Marilyn Manson měl údajně mučit své partnerky ve zvukotěsné místnosti

17. listopadu 2021·Koktejl·Marek Blažíček

Zpěvák Marylin Manson čelí dalšímu závažnému obvinění. Své partnerky měl údajně zavírat do zvukotěsné místnosti, které říkal "pokoj pro zlobivé holky".

Ohledně zpěváka Marylina Mansona se objevilo další vážné obvinění: interpret měl údajně týrat své partnerky ve zvukotěsné místnosti. Té říkal “pokoj pro zlobivé holky”. O pokoji měl údajně vědět jeho managment i kapela.

Vždycky o tom pokoji mluvil žertovně, chlubil se,“ uvedla k místnosti jeho bývalá asistenka Ashley Walters, která patří mezi oběti. Zmínil se o něm prý i před návštěvami, což potvrdila zpěvačka Phoebe Bridgers. „Když jsem byla teenager, navštívila jsem s několika přáteli dům Marilyna Mansona. Byla jsem velký fanoušek. O místnosti ve svém domě mluvil jako o ‚znásilňovacím pokoji‘, ale myslela jsem si, že má jen špatný smysl pro humor. V tu chvíli jsem přestala být jeho fanouškem.

Další ze zpěvákových obětí byla modelka Ashley Morgan Smithline: „Zpočátku to znělo cool, pak se to ale proměnilo v trest. I kdybych křičela, tak by mě nikdo neslyšel. Nejprve jsem se bránila, což si Manson užíval, takže jsem se nakonec naučila nebojovat, abych mu nedělala radost. Prostě jsem se v myšlenkách soustředila na něco jiného.

Sám zpěvák veškeré obvinění dlouhodobě popírá.

Koktejl - další články

Doporučujeme