Holčička chtěla pohladit toulavou kočku, ta na ni zaútočila

19. července 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Hrůzostrašný zážitek si z procházky parkem odnesla domů tříletá holčička. Evia si chtěla pohladit kolemjdoucí kočku. Bohužel to neměla dělat. Micka totiž na dívenku zaútočila a způsobila jí zranění v oblasti ruky. Informoval o tom The Sun.

Případ se odehrál v britském městě Yate, kde Evie vyrazila s maminkou na procházku do tamního parku. Po celou dobu se v jejich blízkosti pohybovala micka, která si žádala pozornost. Proto se dívenka rozhodla, že ji pohladí.

To se ale nelíbilo zvířeti a holčičku z ničeho nic kouslo do ruky. “Evie křičela a snažila se kočku setřást, než konečně povolila. Držela si ruku a byly vidět stopy po kousnutí. Nevypadalo to vážně, ale chtěla jsem, aby se na to podívali doktoři,” uvedla pro The Sun matka.

S dcerou vyrazila okamžitě do nemocnice, kde jí rány ošetřili. Později se ale u Evie objevila sepse, doprovázena vysokými teplotami. Holčička tak musela podstoupit dvě operace. Naštěstí vše dopadlo dobře a teď už je dívenka opět doma. Matka od té doby varuje ostatní rodiče, před toulavými kočkami. “I když se zdají být roztomilé a chlupaté, možná si dvakrát rozmyslete, jestli k nim necháte své děti přiblížit,” dodala matka.

Koktejl - další články

Doporučujeme