Jednovaječná dvojčata randí s identickými dvojčaty. Když je lidé potkají, myslí, že vidí dvojitě

16. července 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Pokud někdo spatří na ulici dvojčata Venessu a Kerissu D'Arpinoovy rozhodně dvojitě nevidí. Mladé ženy si totiž našly za partnery identická jednovaječná dvojčata. Bratři Lucas a Jacob Sealbyovy jako by si z oka vypadli. Teď se rozhodli společně sdílet i domácnost. Informoval o tom deník New York Post.

Jednovaječná dvojčata seznámila jedna z klientek Venessy, která pracuje jako osobní trenérka.Příběh o tom, jak jsme se poznali, je opravdu jeden z milionu. Jedna moje klientka je zdravotní sestra a o Lucase se starala v nemocnici. Řekla mi o něm s tím, že rovněž pochází z dvojčat a že bychom si s oběma hochy se sestrou určitě rozuměly,” popsala Venessa začátek vztahu serveru.

View this post on Instagram

A post shared by Venessa D'Arpino (@venessa_darpino)

Venessa nakonec souhlasila a s Lucasem si vyměnila telefonní čísla. Na druhý den jsem se s ním setkala,” dodala. Krátce na to si čtveřice domluvila dvojité rande. Žádná z nich nikdy nepřemýšlela o tom, že by si za partnery našla identická dvojčata.

Bylo velmi vzrušující, když jsme se všichni setkali na prvním rande. Okamžitě jsme cítili, že mezi námi něco je, a brzy se do sebe zamilovali,” uvedla pro New York Post Kerissa. Ani ne po týdnu spolu začli chodit. Zajímavé je, že ženy si své partnery ještě nikdy nespletly. Samozřejmě víme, kdo je kdo, takže k záměně nedochází. Ale když se procházíme venku, lidé nám často říkají, že si myslí, že vidí dvojitě,” řekla s vtipem Venessa.

View this post on Instagram

A post shared by Venessa D'Arpino (@venessa_darpino)

Sice spolu bydlí, ale společnou svatbu neplánují. “Není to něco, co bychom opravdu chtěli, ale všichni v našem okolí si to přejí. Dvě akce jsou ale přece lepší než jedna,” dodala Kerissa.

Koktejl - další články

Doporučujeme