K nepoznání! Švédská zdravotní sestra fascinuje svým iluzivním líčením

17. října 2023·Koktejl·Redakce

Ann Sofie a její kouzlení (Zdroj: Profimedia)

Halloween se v České republice moc neslaví, ale poslední roky se to už začíná měnit. Čím dál tím více lidí vyráží na nejrůznější party a řeší masky a převleky. A Švédka Ann Sofie je jedna z těch, které pro vás můžou být inspirací, co se kostýmu týče.

Zvířata, filmové a komiksové postavy nebo znamení zvěrokruhu. Švédská zdravotní sestra Ann Sofie z města Lulea se na zakázku proměňuje v cokoliv, co si její klienti přejí. Iluzivnímu líčení se začala věnovat před pěti lety, a i když je tento obor velmi náročný časově i finančně, na instagramu má už přes 76 tisíc sledujících. Ti fascinovaně sledují, co je Švédka schopna na svém obličeji vytvořit.

Líčením žena stráví až šest hodin a jak sama říká, umění na obličeji nebo na plátně je pro ni formou vyjádření a zábavy. Dodává ale, že ne všichni jsou z jejích masek nadšení a sama se musela popasovat s internetovou šikanou a hejty. Smíšené reakce na její práci ji ale neodrazují, ba naopak. Vytváří díky nim nové iluze a posouvají se tak hranice jejího umění.

Podívejte se do galerie na práci Ann Sofie

Koktejl - další články

Doporučujeme