Láska se neptá. Muž uzavřel sňatek se starým rýžovarem. Moc dlouho ale manželství nevydrželo

15. října 2021·Koktejl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto: (Shutterstock)

Takový rýžovar je v kuchyni dokonalý společník a spousta hospodyněk si ho nemůže vynachválit. Jednoho muže z Indonésie tento spotřebič uchvátil natolik, že se rozhodl, že se za něj ožení. Fotografie zveřejnil na svém facebooku.

Khoirul Anam zahořel láskou ke starému rýžovaru a na svém facebookovém profilu zveřejnil fotografie z obřadu. Ostatně tak jako každý druhý. Velká spousta lidí se rádo pochlubí snímky z jejich nejšťastnějšího dne v životě. Pod příspěvek napsal milostné vyznání své novomanželce, že je bílá, milující, poslušná a rýže by bez ní nebyla uvařená. No a co víc si od své partnerky přát?

Pro všechny bylo velké překvapení, že Khoirul se nechal o čtyři dny slyšet, že rýžovar není zrovna ideální partner, a tak se s ním nechal rozvést. Oznámil to s těžkým srdce na svém facebooku. Holt ne každá láska vydrží věčně a málo které manželství dnes vydrží.

Není známo, jaká očekávání přesně rýžovar nesplnil, ani jaká budoucnost spotřebič čeká. Každopádně, dokážete si představit trapnou situaci, když si Khoirul najde novou lásku a uloží ji do kredence vedle zhrzený rýžovar?

Koktejl - další články

Doporučujeme