Matka našla v domečku pro děti děsivé černé kuličky. Nikdo neví, co to je

2. března 2021·Koktejl·Barbora Pisingerová

Nikdo neví, co to je. Foto: reddit

Pro své děti chce každý jen to nejlepší. Když proto jedna australská maminka našla v hracím domečku svých dětí podivné černé kuličky, málem vyletěla z kůže. Zda jde o hmyz, trus nebo snad jen semínka rostlin se jí ale ani s pomocí internetu zjistit nepodařilo a nad nálezem si teď tisíce lidí lámou hlavu. 

Když maminka při úklidu našla v plastovém domečku svých dětí stovky drobných černých kuliček, nejprve myslela, že jde o termity. Protože si ale nebyla vůbec jistá, obrátila se kam jinam, než na internet. Ani po radách dalších lidí však nakonec nebyla o nic moudřejší.

Kuličky jsou prý moc lesklé na to, aby šlo o trus. Foto: reddit

Záhadné černé kuličky nepřipomínaly nic, co by lidé znali. Podle jednoho komentujícího jsou příliš lesklé, takže o trus jít nemůže. “Potřebovala bys lupu, abys mohla identifikovat vajíčka klíšťat. Nikdy před tím jsem je neviděl, ale musela by být velmi malá. Nymfy klíšťat jsou sotva viditelné pouhým okem,” přemítal jiný diskutér.

Další doporučil:“Zkus jednu rozmáčknout. Pokud se nerozmáčkne nebo se nevrátí do původního tvaru, mohly by být z nějaké hračky. Pokud praskne, mohlo by to být vajíčko. Pokud se rozpadne na prach, mohlo by jít o trus.”

Nikdo neví, co to je. Foto: reddit

Žena dále uvedla, že v dětském domečku objevila také mola, a přemýšlela proto, jestli by s ním kuličky nemohly nějak souviset. “To je hodně vajíček na jediného mola,”žertoval jiný komentující.

Nakonec do debaty vstoupil i profesionální deratizátor. Ani on ovšem nebyl schopný nález identifikovat. Uvedl jen, že určitě nejde o termity, a vyjádřil velkou pochybnost, že kuličky jakkoli souvisí se hmyzem. Mohlo by podle něj jít například o výplň hračky.

Koktejl - další články

Doporučujeme