Muž zachránil kočku před smrtí. Nemohl jsem ji tam nechat napospas bouři, říká

29. září 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Mike Ross se stal hrdinou letošních amerických povodní. Když zahlédl, jak na klimatizační jednotce sedí opuštěná kočka a kolem ní se postupně zvedá hladina vody, muž ani na vteřinu nezaváhal a rozhodl se chlupaté stvoření zachránit. Později médiím prozradil, že by si nedokázal představit, že by ji tam nechal napospas bouři. Informoval o tom The Washington Post.

Pobřeží Floridy aktuálně sužuje hurikán Ian, který je podle tamního guvernéra jednou z nejsilnějších bouří, která USA kdy zasáhla. Kromě obyvatel jsou v ohrožení i tamní zvířata, na které buď majitelé při evakuaci zapomněli, nebo jsou bez domova a nemají se kam schovat.

Mike Ross zahlédl na klimatizační jednotce bezradnou kočku, kolem které proudil silný proud vody. Ani na vteřinu neváhal a vyběhl pro ni ven.Bouře v ten moment byla výrazně silná,” uvedl muž, který nechtěl kočku nechat napospas hurikánu.

Pro vyděšené zvíře se brodil po kolena v rozbouřené vodě. Celý incident zachytila na kameru Rossova matka a později ho jeho přítelkyně nasdílela i na sociální síti. Podle sledujících je muž velký hrdina.

Koktejl - další články

Doporučujeme